4H Työpaikkana

Yksi 4H-järjestön päätarkoituksista on työllistää nuoria. Tiesitkö, että 4H-yhdistykset ympäri Suomea työllistävät vuosittain yli 7 000 nuorta? Haluaisitko sinäkin olla yksi heistä?

4H myös kouluttaa ja kannustaa nuoria ryhtymään 4H yrittäjiksi, kysy rohkeasti lisää, miten voisit aloittaa oman 4H yrittäjän urasi

Lisää 4H yrittämisestä: http://www.4h.fi/toita/perusta-oma-yritys/4h-yrityksen-perustaminen/

Ohjaajaksi

Kiinnostaako sinua lapsiryhmän ohjaaminen? Haluaisitko tehdä jotain kivaa porukalla, vaikka kokkailla, opetella hoitamaan hevosia, leikkiä, ulkoilla tai vaikka askarrella?

Kerhonohjaaminen on hauska tapa viettää vapaa-aikaa ja hankkia työkokemusta samalla kun tekee monta lasta hyvin iloiseksi. Apukerhonohjaajaksi pääset jo 13 vuotiaana. Kerhonohjaajana sinun täytyy olla vähintään 15 vuotta täyttänyt, reipas ja oma-aloitteinen. Kerhonohjaajan työtehtäviin kuuluu mm. kerho-ohjelman suunnittelu, kerhotapaamisten organisointi, kerhon "me-hengen" ja järjestyksen ylläpitäminen, ongelmatilanteiden ratkominen ja kerhotoiminnasta raportoiminen. Kerhoa ohjataan aina työparin kanssa.

Myös aikuiset vapaaehtoiset ovat tervetulleita kerhoa ohjaamaan. 13 vuotta täyttäneet voivat toimia kerhoissa apuohjaajina. Nuorille kerhon ohjaamisesta maksetaan myös pieni palkkio.

Kaikki kerhonohjaajat perehdytetään tehtäviin. Parasta on, jos osallistuu ensin Osaava kerhonohjaaja 1.- koulutukseen, mutta ilman koulutustakin homman voi aloittaa, jos on riittävät taidot jo muualta.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä: Sari-Liisa Takku 050 4065873, sari-liisa.takku [at] 4h.fi tai ilmoittaudu suoraan koulutukseen.