Kerhot ja Leirit

Kerhotoiminta

Kerhot ovat keskeinen osa 4H-toimintaa. Kerhossa opitaan sosiaalisia taitoja ja monia käytännöntaitoja. Tekemällä oppiminen ja yhdessä tekeminen ovat 4H-kerhojen toimintatapoja.

Kerhojen aihealueina ovat mm. kädentaidot, kotitalous, luonto, ympäristö ja lemmikkieläimet, luova toiminta, virkistys ja liikunta, kansainvälisyys ja teknologia.

Sinustako kerhonohjaaja?

4H-kerhot kokoontuvat Kylmäkosken eri kylillä. Haluaisitko sinä, aikuinen tai nuori, aloittaa 4H-kerhon ohjaajana omalla kylälläsi tai haluaisitko tulla apuohjaajaksi aikuisohjaajan avuksi?

4H-liitto kouluttaa kaikki ohjaajansa, yhdistys maksaa kerhonohjaajille palkkion, lisäksi saat työtodistuksen, josta on sinulle hyötyä tulevaisuudessa. Mikäli kiinnostuit, ota yhteyttä Kylmäkosken 4H-toimistoon Ma-Pe klo 9 - 14, P. 050 4065873

Nyt juuri etsinnässä tähtitaivastietoutta,  heppatallikerhopaikkaa ja vetäjää sekä pienoismalli-intoilijaa. Avuksi 4H-ohjaajalle tai ohjaajaksi itse vaikka kaverin kanssa kuuden kerran Teema-kerhoihin. Liikuntakerhon ohjaajaa myös esim. Asemalle.


4H-jäsenyys

4H-järjestön valtakunnallinen jäsenmaksu on nuorisojäseniltä (6-28-vuotiaat) 35 euroa. Koko perhe voi liittyä mukaan 70 euron perhejäsenmaksulla. Liity jäseneksi!

Käytä harkintaa, harjaannusta, hyvyyttä ja voi hyvin!