Ilmoittaudu KERHOT/LEIRIT

 

Alla olevilla sähköisillä lomakkeilla voit ilmoittaa lapsesi lomakkeen otsikon mukaisesti Kylmäkosken 4H-yhdistyksen järjestämään kerhoon/kurssille/päiväleireille/kesäkerhoihin.

Lomakkeilla kysyttäviä tietoja käytetään vain ja ainoastaan kerho/kurssi -tiedotukseen esim. huoltajaan saadaan yhteys tapaturmatilanteissa, saadaan nopeasti tekstiviestillä esim. kerhon peruutus tieto ettei kukaan jää oven taakse palelemaan tai ilman kyytiä. Tietoja ei käytetä markkinointiin ymv. eikä luovuteta eteenpäin.

 

VIPINÄ-kerhoihin ilmoittaudutaan www.lastenliikeiltapaiva.fi  ja sieltä ilmoittaudu kerhoon ja AKAAn alta Kirkonkylä tai Sontula.

Ilmoittautumalla saat korvauksetta lapsellesi vakuutuksen VIPINÄ-kerhossamme voimaan.

Ensimmäisen kerran jälkeen ehtii hyvin ilmoittautua tuolla sähköisesti.

Kylmäkosken 4H-yhdistyksen kuluvan jäsenkauden jäsenmaksun maksaneilla on vakuutukset voimassa myös VIPINÄ-kerhoissa kuin kaikessa muussakin 4H-toiminnassamme. Löydän myös huoltajien yhteystiedot tarvittaessa jäsenrekisteristämme.

Mikäli edelliset vaihtoehdot eivät tule kyseeseen kohdallanne, ilmoittakaa huoltajien yhteystiedot ja lapsen nimi, mahdolliset allergiat ym. sekä syntymävuosi ja kerhon nimi s-postiosoitteeseen sari-liisa.takku@4h.fi. Näin saamme hätätilanteiden tai pikaperuutuksen varalle kerhonohjaajalle tärkeät tiedot. Niitä ei jaeta eteenpäin eikä käytetä markkinointiin. Tällöin huoltajat kantavat vastuun osallistujan vakuutuksista kerhoaikanakin.

 

 

Katso kuvaukset kerhoista Kerhot/Leirit- osiosta.

Tiedustelut kerhoista: 040 5404831 tekstiviestillä parhaiten ti-to klo 12-15 Kerhot Kylmäkosken 4H-yhdistys.  Sähköpostilla kylmakoski@4h.fi  (Varanumero 0504065873)

Kerhotarjottimemme täydentyy pikkuhiljaa.  Kannattaa tulla vaikka vain kerraksi tutustumaan toimintaan, jospa siitä tulisikin juuri sinun juttusi.

Eli mikäli kerhotarjottimelta ei nyt löydy sopivaa aikaa ja paikkaa niin ehdota reippaasti parempaa vaihtoehtoa sari-liisa.takku@4h.fi.

Tavoitteenamme on saada innokkaat tekijät ja kerho sekä aihe osumaan yksiin. Tyhjiä seiniä on huono askarruttaa/liikuttaa ja kuitenkin samaan aikaan jossain Akaassa on varmasti lapsia/nuoria ,ketkä haluaisivat harrastaa ryhmässä jotakin mielenkiintoista. Kerro meille mitä, misää ja milloin, niin etsitään konsti toteuttaa toiveet.

Kerhoon osallistuminen ei aina ole iästä kiinni mikäli porukassa pärjää . 

Ilmoittautuminen kerhot kevät 2020

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

4H-PÄIVÄLEIRIT ja kesäkerhot AKAASSA  KESÄLLÄ 2020

 

Yksi päiväleiri maanantaista -perjantaihin klo 10-15. Eli viitenä päivänä viisi tuntia päivittäin monimuotoista toimintaa ja välissä vahvistava ruokailu. Ruuat valmistetaan leirillä. Mukaan tarvitaan reipas mieli ja touhua kestävä sään mukainen sottaamiseenkin sopiva vaatetus. Ohjaajina päiväleirillä on 1-2 aikuista ja/tai 1-2 nuorta apuohjaajaa.

Kustannus:

Päiväleirit ovat jäsenmaksun maksaneille ilmaisia. Voimassa oleva jäsenkausi on yksi vuosi 1.9.2019-31.8.2020. Jäsenmaksu on yksittäiseltä jäseneltä 35 € ja kaikilta samaan talouteen kuuluvilta yhteensä 70 € vuodessa. Kotisivuiltamme www.kylmakoski.4h.fi tai Suomen 4H-liiton sivuilta www.4h.fi löytyy jäseneksi ilmoittautumisohje/lomake.

Ei jäsenille päiväleirin materiaalimaksu on 60€/päiväleiri (sis. päivittäisen ruokailun sekä  ohjatun toiminnan materiaalit). Lähetämme laskun 60€/osallistuja+3€ laskutuskulu huoltajalle osallistujan osoitteeseen tai huoltajan s-postiin ennen leirin alkua.

Erikseen päiväkohtainen osallistuminen 15€/päivä. Soita lisätiedot Sari-Liisalta 0504065873.

Kokkiskesäkerhot 4H-tilalla ma-to klo 11-13 jäsenkauden jäsenmaksun maksaneilta ei materiaaliveloitusta. Ei jäseniltä materiaalimaksu 20€/4päivää eli kerhoviikko. Erikseen päiväkohtainen materiaalimaksu 8€/pv. Lähetämme laskun ennen kerhon alkua huotajan s-postiin tai huoltajalle osallistujan osoitteeseen sis. 20€+3€ laskutuskulu.

 

Sitova ilmoittautuminen: Leireille ilmoittautuminen kerhot/leirit -sähköisellä lomakkeella  

 

Mikäli leiri löytyy ilmoittautumislomakkeesta, on siellä vielä tilaa ja voit ilmoittautua vielä vaikka kesken leiriviikon.

 

Poistamme leirit sitä mukaa ilmoittautumislomakelistalta, kun leiri täyttyy.

Huom. leireille otetaan rajoitettu määrä lapsia.

 

 

Lisätietoja 4H-päiväleireistä Sari-Liisalta  0504065873 ;  sari-liisa.takku@4h.fi

 

Huomattavaa :

Ilmoittautumislomakkeen automaattisessa vastaanottokuittauksessa saattaa ilmetä oikullinen ongelma. Pahoittelen.

Mikäli ette saa kuittausta lomakkeelle antamaanne huoltajan sähköpostiin vuorokauden kuluessa, laittakaa minulle sähköpostiviesti niin tarkistan ja vahvistan ilmoittautumisenne henkilökohtaisesti seuraavana arkipäivänä. 

Ystävällisin terveisin Sari-Liisa Takku,  sari-liisa.takku@4h.fi

 

 

 

Ilmoittaudu kesän 2020 4H-päiväleireille ja kesäkerhoihin

*
*
*
*
*
*
*
*

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.